22 september 2023
19:30

Tyresö FF 1

Referat: Huddinge IF UTV Sva - Tyresö FF 1

Under fredagskvällen tog vi oss an Tyresö FF på ett regnigt Källbrinks IP. Vi har haft svårt för Tyresö då vi förlorat mot dem två gånger i år, först i februari i en träningsmatch inför säsongen och även i mitten av maj när vi möttes på Tyresövallen. Vi får minst sagt en drömstart på matchen då Harry P.T. gör 1-0 i den fjärde matchminuten på assist av Mert I.C. Tre minuter senare utökar Peter R. ledningen till 2-0 när han kommer igenom i mitten assisterad av Mikael M. Harry P.T. gör sitt andra mål för dagen i den 17:e minuten då han påpassligt stöter in returen efter en frispark slagen av Peter R. Gästerna har inte gett upp och reducerar efter en fint slagen hörna i den 25:e minuten. Vi är i ledningen med 3-1 i halvtid. I den andra halvleken sätter gästerna en hög press och de är väldigt löpvilliga och dessutom löpstarka. Vi håller stången ganska bra men i den 61:a minuten får vi kapitulera då gästerna skjuter ett drömskott i mål till 3-2 reducering. Målet ger gästerna en riktig boost och nu jagar de kvittering febrilt. Kvitteringen kommer i den 68:e minuten då vi har lite problem med ett uppspel som gästerna utnyttjar skoningslöst. Gästerna går för segern och vi sticker upp i ett par farliga kontringar men det blir inga fler mål i en spännande, underhållande och schysst match där inga kort delades ut.